2006/06/20

D6 - Arcadia


16JUN - Day 6 - Odessa - Km1251
 
Arcadia, a uns 10km al sud de la ciutat i a la vora del Mar Negre, es un complexe ludic amb multitud de bars i restaurants. A l'estiu es on es troben tots els turistes amb ganes de festa, de Kiev, Moscu, San Petesburg i arreu dels paisos de la ex Unio Sovietica. Tambe s'hi poden trobar alguns europeus i americans pero no gaires encara. Ibiza i Itaca son les dues discoteques mes famoses, les dues a l'aire lliure i amb vistes espectaculars del Mar Negre, sobretot pel mati quan surt el sol.
Hi anem Arnaud, Rock, Xavier i jo. Rock (EUA) esta viatjant des de fa mes d'un any i te intencio de quedar-se a Odessa 3 mesos abans d'anar a Estambul, Paris i de tornada a Nova York a finals d'any. Xavier (Franca) viu a Odessa amb la seva xicota i te una feina en un bar-restaurant de la ciutat.
No es dificil veure entre les taules mes ben situades de la discoteca (i per tant les mes cares) americans de mes de 50 anys rodejats de xampany i noies de 18-20 anys.
 
Arcadia is a place south of Odessa where all nightlife happens during the summer. A resort near the beach with restaurants, bars and discos. The most famous discos are Ibiza and Itaca, both open air where you can dance looking at the sunrise in the Black Sea.
I go there with Arnaud, Rock and Xavier, we take a table for all four with a bottle of vodka. Once you get a table in a disco is all night for you, if somebody else tries to seat there, the waiters will move them away. Rock (USA) has been travelling long time in Ukraine and other countries, now is in Odessa for 3 months. Xavier (France) moved to Odessa with his girlfriend and got a job in a bar-restaurant in the city centre.
In these discos you can also meet people like http://www.buzzle.com/boards.asp?board=227&message=147641