2006/05/05

W-7 Minsk


Acabo de tornar de 10 dies de vacances a Minsk (Bielorrússia). 15h de curs de rus no han donat gaire de si, pero almenys puc pronunciar alguns sons completament desconeguts anteriorment. Com pronunciarieu una L sonora a diferencia d'una L sorda? Ja puc dir frases senzilles, entendre i llegir una mica mes. Jenya (a la foto un dia de festa) va ser la meva professora.
Diuen que Minsk es mes comunista que la pròpia Russia, els edificis i els carrers, sota la dictadura de Lukashenko, no han canviat en els darrers 15 anys. El joves, que protesten al carrer sota el risk de ser detinguts per la "milizia", diuen que un bar o restaurant es "democràtic" per dir que està de moda i que els agrada.
budapest2beijing@gmail.com

I have spent 10 days in Minsk, getting a little bit more familiar with the russian language (my teacher Jenya in the picture). Beautiful people, not so interesting sightseeing. Lukashenka, the so-called "last dictator in Europe" took power when I was there, streets where closed by the army, noone could approach the October Square, he seems afraid of "his" own citizens. Freedom and Democracy is not far away, nobody can stop what >80% of the population want.
budapest2beijing@gmail.com